Promocija CD-a „Pesme Haralampiju LIVE“ Nebojše Mastilovića

 

Foto: promo

 

Promocija live CD-a „Pesme Haralampiju LIVE“ Nebojše Mastilovića, objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music, biće održana u utorak, 16. jula u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Nebojša Mastilović je rođen 1972. godine u Beogradu. Diplomirao je na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Snimio je dva albuma autorske duhovne muzike sa grupom “Pirg” – “Zemlja svetog Simeona” 2002. godine i “Ne od ovog sveta” 2007. godine. Snimio je i objavio i dva smostalna albuma sa autorskim pesmama “Sjajne srpske zvezde” 2013. godine i “Pesme Haralampiju” 2020. godine.

Koncert u Centru za kulturu “Vlada Divljan” – Pesme Haralampiju – live , održan je 27. juna 2022. godine kao promotivni koncert albuma “Pesme Haralampiju”. Pored pesama sa ovog albuma, na koncertu su izvedene i pesme sa albuma grupe “Pirg” kao i pesme sa prethodnog Nebojšinog albuma “Sjajne srpske zvezde”. Na koncertu su kao izvođači uzeli učešće: Nebojša Mastilović – vodeći glas i ritam gitara, Vladimir Antić – ritam i solo gitara i prateći glas, Pavle Petrović – bas gitara, Tamara Živković – violina, nebojša Brdarić – frula i prateći glas i Andreja Krstić – kahon,udaraljke i prateći glas.

09.07.2024.

Share This