Siniša Cekić, profesionalni giratista, učitelj gitare

 

Piše: Milan B. Popović

 

Moje ime je Siniša Cekić. Rođen sam 1964. godine u Obrenovcu (predgrađe Beograda), Srbija. Muzikom, tačnije gitarom, bavim se od svoje 15. godine, znači skoro trideset godina, 20 godina profesionalno.

Pošto gitaru doživljavam kao instrument ogromnog muzičkog potencijala, uvek sam bio spreman da istražujem i širim muzičke granice.

Sarađivao sam sa muzičarima različitih muzičkih opredeljenja i interesovanja i iz celog sveta. Pop, rok, džez, folk, latino itd. žanrovi su idealni za istraživanje i otvaraju beskonačne mogućnosti za eksperimentisanje i stvaranje nečeg novog – a to je umetnost.

Već neko vreme vodim radionicu gitare. Stvoren je za sve mlade entuzijaste žedne znanja i ličnog razvoja. Često sam angažovan i kao studijski muzičar- ekskluzivno za naš portal NEKIROK izjavljuje ovaj virtuoz na gitari.

Svi zainteresovani čitaoci ovog portala, a ljubitelji gitarskog zvuka, bilo koje generacije, ako žele da nauče da sviraju gitaru, i postanu profesionalni muzičari, mogu mu se obratiti preko njegovog ličnog FB profila , jer gospodin i umetnik SINIŠA CEKIĆ daje časove gitare i preko interneta i u direktnom kontaktu sa učenikom. Tu je i kontakt e-mail:cekicsinisa@yahoo.com.

Svaka preporuka da, posebno mladi naraštaj kontaktira ovog virtouza, profesora gitare, i obuči se na najsavremeniji mogući način, se, naravno, podrazumeva!

Share This