SlonOff – Čuemose..

samostalno izdanje, 2023.

SlonOff je novi hrvatski ska/reggae bend koji je ove godine izašao na muzičku scenu sa singlovima “Pizza” i „Ponekad“, a sada su objavili i album „Čuemose..“ na kojem se nalazi 10 pesama. Album predstavlja prekretnicu u muzičkom putovanju benda, predstavljajući njihovu evoluciju kroz zvuk, tekstove i emocije koje prenose. Svaka pesma je jedinstveno delo umjetnosti koje će vas odvesti na putovanje kroz različite muzičke pejzaže i emocije. “Čuemose..” je spoj istraživanja, kreativnosti i dubokog razmišljanja, a baš svaka pesma vam daje želju za plesom i sigurno podiže raspoloženje!

Ova sedmeročlana ekipa koja, zapravo čini mali orkerstar, sa svojim jedinstvenim spojem ska i reggae muzike publiku je već zarazila svojim energičnim nastupima. Pripremite se za nešto posebno, nešto što će promeniti vaš svet i podići vaše čulo sluha na potpuno novi nivo!

Bend je duboko zaronio u svoje umetničke duše da bi stvorio nešto što će dirnuti svaku vašu emotivnu stranu. Album donosi uzbudljivu kombinaciju melodičnih vokala, snažnih ritmova i duvačkih harmonija koji će vas inspirisati i razveseliti.

Share This