Spektakularan slavljenički koncert benda Ničim izazvan

 

Foto: Marko Ristić

Bend Ničim izazvan je sa svojim fanovima proslavio 10 godina rada na spektakularnom koncertu u prepunoj velikoj sali MTS Dvorane.

Publika je bila na nogama od prvih tonova i takva atmosfera je bila do kraja koncerta tokom koga su izveli 24 pesme sa svoja tri albuma i poslednjeg EP-a. Na najvećem i najlepšem samostalnom koncertu bendu su se pridružili gudački trio Grande Strings, duvači i prateći vokali, tako da je na bini bilo 15 muzičara predvođenih Bojanom Gluvajićem i Borisom Bakalovim. Pesme je pratila video produkcija koja je doprinela izuzetnom doživljaju.

Koncert je počeo pesmom “Jer te više ne volim”, a potom su se ređali hitovi – “Pusti ljubav”, “Heroj”, “Bilo gde”, “Živeti u prošlosti”, “Hajde dođi da popraviš stvari”, “Tužne devojke” i mnogi drugi, a u finišu i najnovije pesme “Mama ti je rekla”, “Pokorimo noć”, “Idu godine”, “Mesto za prve poljupce”. Za kraj koncerta kada je atmosfera dostigla vrhunac u sali se više čula publika od benda horski pevajući njihove hitove koji su ih proslavili širom regiona – “Rekla je”, “Trideset”, “Da li želiš” i “O tebi”.

Foto: Marko Ristić

Za bis je bila planirana samo pesma “Aurora” u aranžmanu posebno pripremljenom za ovaj koncert, ali im publika nije dozvolila da odu sa bine, pa se u opštoj euforiji iz hiljada grla orio njihov ultimativni hit “Bože kako si?”.

Bend nastavlja sa nastupima u Crnoj Gori, gde ih čeka publika u Podgorici i Cetinju.

Share This