Za Dol Magic Crew sledeća je Bačka Topola

 

Foto: Mirjam Jegić Patarčić

Bend Dado & Dol Magic Crew koncertno će promovisati aktuelni album “Naživo iz teatra” u nedelju, 7.aprila u 20h u pozorišnoj sali Doma kulture u Bačkoj Topoli.

Posle uspešnih promocija u Beogradu, Subotici, Kuli, na red je došla Bačka Topola. U velikoj sali pozorišta Doma kulture u Bačkoj Topoli bend će uživo odsvirati sve pesme sa aktuelnog albuma, uz ozbiljniju zvučnu produkciju koju realizuje Audio solution iz Subotice – Danijel Davčik, uz saradnju sa toncem benda Simonji Čabom.

“Koncert u Bačkoj Topoli je jedan od onih koncerata koji meni posebno znači… Bačka Topola je moje mesto rođenja, odrastanja… bezbroj prijatelja… a bina na kojoj ćemo nastupiti 7.aprila je upravo ona bina na kojoj je snimljen album koji promovišemo “Naživo iz teatra” kaže Dado dolmagiić i dodaje da su svi dobrodošli!

Posle koncerta publika će imati mogućnost da kupi CD, da se druži, fotografiše s bendom. Ulaz je besplatan.

Album „Naživo iz teatra“ dostupan je u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD možete kupiti putem sajta www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.

Share This