Zoran Alvirović Kina – Natural

One records

 

 

Piše: Milan B. Popović

 

Izuzetno privlačan, primamljiv i dopadljiv, a raskošan gitarski instrumentalni album NATURAL, šestožičanog ritam & solo maga ZORANA ALVIROVIĆA – KINE. Nema se tu šta  ni dodati ni oduzeti. Sve je na svom perfektnom mestu i tako treba i da ostane. Za nauk mlađima, rekao bih čak i to! Bravoruzan je KINA u pojedinim solo deonicama i ostavlja bez daha i površnog, a kamoli zahtevnog slušaoca. Sa druge strane ume da bude baladan, smiren i sofisticiran. Zavisno od kompozicije do kompozicije.

Idejni tvorac svih kompozicija i aranžmana na albumu NATURAL – je  ZORAN ALVIROVIĆ KINA. U ostvarivanju njegovih ideja učestvovali i:  Mihail Horvat, Senad Jašarević, Aleksandar Banjac, Nikola Beronja, Nikola Ostojić – Roli, Zolika Šimon, Miki i Darko Jovanović.

Sve gitare na albumu odsvirao je ZORAN ALVIROVIĆ KINA u studiju DO RE MI (producent je bio Peđa Pejić, snimatelj Vlada Parčetić), osim kompozicije TRKAČ koju je snimio u studiju MR BIG (producent je bio Dragan Jovanić). Dizajn omota je delo Davida  Maćeja a CD KINA NATURAL objavio je ZORAN NESTOROVIĆ – VALDERAMA, širom balkanskog regiona i dalje, poznat i priznat kao izuzetan direktor i vlasnik muzičke izdavačke kuće ONE RECORDS – koja nema konkurenciju na srpskim prostorima kada je rock muzika u pitanju.

ZORAN ALVIROVIĆ – KINA  može biti  sasvim zadovoljan ponuđenim muzičkim instrumentalom. I više od toga!

Ovo je briljantan CD! Nabavite ga na https://www.onerecords.rs/sr/ili u nekoj drugoj prodavnici  sa bolje snabdevenim muzičkim dijamantima – poput ovog!

Share This